Spinner Ring: Το "πολύτιμο" κόσμημά σας!



Spinner Rings: Just spin it!

Νιώθετε στρεσαρισμένοι ή αγχωμένοι στην καθημερινότητά σας; Αν αναζητάτε ένα τρόπο να αποφορτίσετε γρήγορα το άγχος και την πίεσή σας, πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε τα spinner rings. Αυτά τα μοναδικά κοσμήματα, γνωστά και ως "anxiety rings" ή "worry rings", είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις στιγμές  που νιώθετε αγχωμένοι, προσφέροντας ανακούφιση και  θεραπευτικό αποτέλεσμα μέσω της απλής κίνησης της περιστροφής του. Τα  δαχτυλίδια Spinner αποτελούν μια σύγχρονη εκδοχή των αρχαίων Θιβετιανών δαχτυλιδιών, που χρησιμοποιούνταν ως ''εργαλεία διαλογισμού'' με το περιστρεφόμενο τμήμα τους να συμβάλει στην ηρεμία και στην συγκέντρωση.

 Ανακαλύψτε την συλλογή  των χειροποίητων  δαχτυλιδιών Spinner rings  από ασήμι 925.

 

   Ασημένιο spinner δαχτυλίδι τρίχρωμοΑσημένιο spinner δαχτυλίδι με 3 βέρες.

 

 

Ας μιλήσουμε και λίγο επιστημονικά...

Ποια είναι τα Επιστημονικά Υποστηριζόμενα Οφέλη των Spinner Rings;

Τα άτομα που υποφέρουν από έντονο άγχος αναφέρουν ότι νιώθουν λιγότερη ψυχική πίεση όταν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και αν είναι αυτή είναι ελάχιστη, γεγονός που αποδίδεται  στην προσωρινή αποστροφή της προσοχής από μια στρεσογόνο ερέθιση. Αυτή η βραχυπρόθεσμη απόσπαση της συγκέντρωσης παρέχει μια σωματική διέξοδο για το στρες (Mohiyeddini, Bauer, & Semple, 2013). 

Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι ακόμα και η πιο απλή σωματική δραστηριότητα, όπως η περιστροφή ενός δαχτυλιδιού ή το ανακάτεμα ενός φλιτζανιού καφέ, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. Αυτό βοηθά την αμυγδαλή, το κέντρο του εγκεφάλου που ελέγχει τις αισθήσεις, τις αποφάσεις και τις διαθέσεις, να επανέλθει στη φυσιολογική της κατάσταση. Για αυτό ακριβώς το λόγο, τα δαχτυλίδια spinner προσφέρουν μια ιδανική διέξοδο εκτόνωσης του άγχους και μάλιστα με διακριτικό τρόπο ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε περίσταση. 

 Ασημένιο αντιστρές δαχτυλίδι με ορείχαλκο

 

 

 

Πώς ακριβώς λειτουργούν τα Spinner rings; 

Εμπνευσμένο από αιώνιες παραδόσεις αλλά  και σύγχρονα  θεραπευτικά εργαλεία ανακούφισης από το στρες, τα δαχτυλίδια spinner έχουν ελεύθερο περιστρεφόμενο εσωτερικό στοιχείο και κάθε φορά που το περιστρέφετε σας βοηθά  να αντεπεξέλθετε σε στρεσογόνες στιγμές και πνιγηρές σκέψεις προσφέροντας ανακούφιση και ηρεμία.  Η ελεύθερη περιστροφή του εσωτερικού τμήματος επιτρέπει στον χρήστη να εκτονώσει άγχος και να βελτιώσει τη συγκέντρωση του μέσα από μια απλή, αλλά ευχάριστη κίνηση. Τα  δαχτυλίδια spinner ειναι σχεδιασμένα ακριβώς για να  επαναφέρουν  ηρεμία, χαλάρωση  και αυξημένη αίσθηση υπομονής, συγκέντρωσης και θετικότητας.

Ασημένιο spinner ''love knot'' δαχτυλίδι

 

Spinners rings - Κομψότητα και Διακριτική πολυτέλεια

Τα δαχτυλίδια Spinner αποτελούν έναν εκπληκτικό συνδυασμό αισθητικής κομψότητας και δυναμικής λειτουργικότητας. Με το σχεδιασμό τους να αντλεί έμπνευση από την απλότητα και την κομψότητα, αυτά τα δαχτυλίδια δεν αποτελούν απλώς ένα κόσμημα, αλλά μια δήλωση στυλ. Το δυναμικό τους στοιχείο, η περιστρεφόμενη λωρίδα, προσθέτει μια παιχνιδιάρικη διάσταση, που διακρίνεται από μια λεπτή αίσθηση του μοντέρνου. Είτε είστε στη δουλειά, είτε σε κοινωνική εκδήλωση, τα δαχτυλίδια Spinner προσφέρουν ένα στοιχείο διακριτικής πολυτέλειας. Με τη δυνατότητά τους να συνδυάζονται εύκολα με άλλα κοσμήματα, και  κάθε εμφάνιση, από το πιο casual μέχρι το πιο επίσημο ντύσιμο, τα δαχτυλίδια Spinner αντικατοπτρίζουν μια άψογη ισορροπία ανάμεσα στο μοναδικό και το διαχρονικό, καθιστώντας τα ως απόλυτο must-have κόσμημα.

 Φαρδύ χειροποίητο ασημένιο δαχτυλίδι

Silverstro Spinner Rings- Μοναδικά και Υπέροχα όπως Εσείς! 

 Στη Silverstro, κάθε Spinner Ring είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο με προσοχή και αγάπη. Χρησιμοποιούμε ασήμι 925 ως βασικό μας μέταλλο, ενώ πολλά δαχτυλίδια περιλαμβάνουν ημιπολύτιμους λίθους και πρωτότυπες οξειδώσεις. Η συλλογή μας σε Spinner rings  περιλαμβάνει από λιτά και διακριτικά σχέδια μέχρι πιο περίτεχνες δημιουργίες με ημιπολύτιμους λίθους. Είτε αναζητάτε ένα νέο τρόπο για να προσθέσετε κομψότητα στην καθημερινή σας εμφάνιση, είτε ένα μέσο για να βρείτε ηρεμία και συγκέντρωση, τα spinner rings από τη Silverstro συλλογή μας είναι η ιδανική επιλογή. Επιλέξτε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας, είτε προτιμάτε κάτι λιτό και κομψό, είτε κάτι πιο έντονο και δυναμικό και αφήστε την προσωπική σας ιστορία να αρχίσει να ξετυλίγεται με κάθε περιστροφή του δαχτυλιδιού σας.

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια κοσμημάτων μας. 

 

 Ασημένιο spinner δαχτυλίδι με Γρανάδα(Red Garnet)Ασημένιο spinner unιsex δαχτυλίδι.

 Ανακαλύψτε την συλλογή  των χειροποίητων  δαχτυλιδιών της Silverstro συλλογής από ασήμι 925.