Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι και τι συμβολίζουν ανάλογα σε ποιο δάχτυλο τα φοράμε;

Ίσως παντρεύεστε και αναρωτιέστε ποιες είναι οι επιλογές σας, ίσως είστε έτοιμη να αποφοιτήσετε και θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε ένα κατάλληλο δαχτυλίδι ή απλώς θέλετε να προσθέσετε στύλ στο χέρι σας με ένα ή περισσότερα δαχτυλίδια.
Όποιος και αν είναι ο λόγος, πιστεύουμε ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς φοριέται σωστά ένα δαχτυλίδι έτσι ώστε να αποφεύγετε τυχόν λάθη κάθε φορά που στολίζετε τα χέρια σας με αυτά τα μικρά έργα τέχνης!
Κανόνας πρώτος
Να δίνετε προσοχή στις παραδόσεις και στη κουλτούρα της χώρας σας.
Παραδείγματος χάρη κάποιες κουλτούρες, περισσότερο συντηρητικές, λένε πως ο άντρας επιτρέπεται να φοράει μόνο το δαχτυλίδι του γάμου του.
Σε άλλες ισχύει το αντίθετο, οι άντρες μπορούν να φορούν όσα δαχτυλίδια θέλουν.
Ότι κι αν επιλέξετε να ξέρετε ότι τα δαχτυλίδια στέλνουν πάντα ένα μήνυμα.
Κανόνας δεύτερος
Να δίνετε πάντα σημασία στην αναλογία.
Αν έχετε λεπτά χέρια θα δείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα ένα δαχτυλίδι με λεπτό σώμα, ενώ ένα μεγάλο δαχτυλίδι αναδεικνύεται περισσότερο σε μεγαλύτερα δάχτυλα.
Κανόνας τρίτος
Αν σας αρέσει να φοράτε πολλά δαχτυλίδια μαζί προσπαθήστε να κρατάτε μια ισορροπία μοιράζοντας τα δαχτυλίδια στα δάχτυλά σας.
 
Ακολουθούν μερικές αστρολογικές πληροφορίες για δάχτυλα και δαχτυλίδια!
Μικρό δάχτυλο.
Είναι το δάχτυλο που οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να φορούν δαχτυλίδι. Ιστορικά  το προτιμούν συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες.
Αστρολογικά σχετίζεται το Θεό Ερμή κ συμβολίζει την εφυία και τη πειθώ.
Παράμεσος
Είναι το δάχτυλο του αρραβώνα ή του γάμου. Αστρολογικά αντιπροσωπεύει το ρομαντισμό κ τη δημιουργικότητα ενώ συνδέεται με το φεγγάρι.
Μέσος
Τα δαχτυλίδια που φοριούνται στον μέσο συνήθως εμποδίζουν τον παράμεσο όταν εκτελεί κάποια εργασία. Για αυτό το λόγο φροντίστε να μην είναι ογκώδη ή με παράξενο σχήμα. Συνδέεται με το Κρόνο κ συμβολίζει την ισορροπία κ την υπευθυνότητα.
Δείκτης
Αν πάμε κάποιες εκατοντάδες χρόνια πίσω, θα δούμε ότι σ αυτό το δάχτυλο οι άντρες φορούσαν το οικογενειακό δαχτυλίδι. Το λεγόμενο οικόσημο.  Συμβολίζει τη δύναμη, την εξουσία και συνδέεται με το πλανήτη Δία.
Αντίχειρας
Το δαχτυλίδι στον αντίχειρα συμβολίζει τον πλούτο και την επιρροή. Μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα, ένα εκλεπτυσμένο δαχτυλίδι στον αντίχειρα δημιουργεί μια ωραία και ισορροπημένη εικόνα.