Δαχτυλίδια Spinner: Τα έξυπνα δαχτυλίδια που κάνουν θραύση στην Αμερική!

Μπορεί τα "κλασσικα" ασημένια δαχτυλίδια με ή χωρίς πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες να έχουν την τιμητική τους και μια διαχρονική αξία, αλλά μια νέα τάση αναδύεται τα τελευταία χρόνια. Το όνομα αυτής δαχτυλίδια spinner…

Spinner ring ονομάζεται το δαχτυλίδι που πάνω του περιστρέφονται μια ή περισσότερες βέρες δαχτυλίδια. Το μέγεθος και ο αριθμός αυτών των περιστρεφόμενων βερών εξαρτάται από το φάρδος που έχει το κυρίως δαχτυλίδι.

δαχτυλιδι spinner

Πιστέυεται οτι προερχόνται από το Θιβέτ μια χώρα με μακρά παράδοση στο διαλογισμό. Ονομάζονταν δε ‘worry rings’ διότι η περιστροφή αυτή θεωρούνταν οτι είχε μια ηρεμιστική επίδραση στο σώμα και στο νού.

Spinnerdaxtilidi

Στην εποχή μας αποτελούν μια παγκόσμια μόδα και ιδιαίτερα στην Αμερική. Δικαίως πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί! Μήπως έχουν κάποια κρυμμένη μαγική δύναμη που ενεργοποιείται σε κάθε περιστροφή;  Σαφώς και οχι, τα spinner rings είναι απλά άλλα έξυπνα δαχτυλίδια! Ο μηχανισμός τους (έστω μικρός) στοχεύει πέρα από το στολισμό του χεριού κ σε κάτι άλλο..

Συνήθως όταν νιώθουμε αγχωμένοι ή πιεσμένοι στη προσπάθεια μας να ξεπεράσουμε αυτή τη κατάσταση κάνουμε πολλές νευρικές κινήσεις. Ε λοιπόν αυτός είναι ο κύριος στόχος των spinner rings! Να μας δίνουν τη δυνατότητα αυτής της νευρικής κίνησης αλλά με ένα πιο ήπιο τρόπο. Ένα τρόπο που αφενός δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός από τους άλλους (κάτι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους από μας) κ αφετέρου αυτή η απλή επαναλαμβανόμενη περιστροφική κίνηση να μας βοηθά να κατευνάζουμε την ανησυχία μας να ελέγχουμε το άγχος. Μοιάζει απίστευτο και υπερβολικό αλλά είναι αλήθεια!

δαχτυλίδια spinner

Όπως όλα τα δαχτυλίδια έτσι και τα spinner μπορούν να δημιουργηθούν από διάφορα μέταλλα, κυρίως βέβαια από ασήμι και ορείχαλκο. Πολλές φορές μάλιστα τα κοσμούν και ημιπολύτιμες πέτρες κάνοντας τα έτσι περισσότερο ξεχωριστά από οποιαδήποτε άλλο δαχτυλίδι.

  Spinner Ασημένιο       Φαρδύ χειροποίητο ασημένιο δαχτυλίδι  personalized δαχτυλίδι

Σας τα προτείνουμε και θέλουμε τη γνώμη σας κατά πόσο σας βοηθούν! Έτσι κι αλλιώς θα στολίζουν τα δάχτυλα σας!

Για αυτό και στο SILVERstro δε μείναμε στα παραδοσιακά σχέδια αλλά έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία απο σχέδια κ μέταλλα.

Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες, κάνοντας έτσι το spinner ring σας μοναδικό. Μπορούμε να χαράξουμε ονόματα, φράσεις, λέξεις που σας αντιπροσωπεύουν κ αγαπάτε.

Δωρίστε ένα spinner ring στον εαυτό σας κ ανακαλύψτε τις ευεργετικές του ιδιότητες!

Δείτε όλη μας τη συλλογή από τα δαχτυλίδια Spinner.