Ασημένια Κοσμήματα για Μοναδικά Χριστουγεννιάτικα Δώρα!

 

Η μαγική περίοδος των Χριστουγέννων  γεμίζει αγάπη και ζεστασιά τις ψυχές μας. Κάθε φορά που αναζητούμε να εκφράσουμε αυτά ακριβως τα συναισθήματα σ΄ένα δώρο, τα κοσμήματα πάντα αποτελούν την ιδανική επιλογή. Ένα χειροποίητο ασημένιο κόσμημα συνδυάζει αριστοτεχνικά την ομορφιά και την ποιότητα, ενσαρκώνοντας την προσωπικότητα και τη μοναδικότητα του παραλήπτη. Είναι ένα δώρο που υπερβαίνει τον χρόνο, αγκαλιάζοντας κάθε ηλικία και κάθε περίσταση και παραμένει αναλλοίωτο,  όπως τα συναισθήματα που εκφράζει.

 

Χειροποίητα Ασημένια Κοσμήματα για κάθε γυναίκα και κάθε ηλικία.

Όταν πρόκειται για την επιλογή χειροποίητων ασημένιων κοσμημάτων ως δώρο για γυναίκες, υπάρχουν μερικές σημαντικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στην τέλεια επιλογή. Αρχικά, λάβετε υπόψη το προσωπικό της γούστο.  Παρατηρήστε το είδος των κοσμημάτων που συνήθως φοράει: προτιμά μεγαλύτερα, πιο εντυπωσιακά κομμάτια ή λεπτά και διακριτικά; Σκεφτείτε την πρακτικότητα, δηλαδή  κοσμήματα που είναι εύκολα στο να φορεθούν και να αφαιρεθούν είναι πάντα μια καλή επιλογή. Κομμάτια όπως βραχιόλια με εύκολο κούμπωμα ή κολιέ που δεν μπλέκονται είναι πρακτικά και λειτουργικά. Σκεφτείτε επίσης  τον χρωματικό τόνο. Ενώ το ασήμι είναι ένα σχετικά ουδέτερο μέταλλο, η επιλογή κοσμημάτων με ημιπολύτιμες πέτρες ή στοιχεία σε χρώματα που ταιριάζουν με το δέρμα της γυναίκας ή τον τόνο των μαλλιών της μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 ασημένιο χειροποίητο σετ με αμέθυστο
ασημένιο σετ σκουλαρίκια βραχιόλια κρίκοι

 

Η εφηβεία είναι μια περίοδος πειραματισμού και αυτο-εξέλιξης, και τα κοσμήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκφραση της προσωπικότητας.  Οι έφηβοι προτιμούν μοντέρνα  κοσμήματα με παιχνιδιάρικο design ή rock  στοιχεία. Τα κοσμήματα που προτιμούν  περιλαμβάνουν διακριτικά κολιέ με μικρά στοιχεία όπως αστέρια, καρδιές ή τα αρχικά του ονόματος, που προσθέτουν μια προσωπική πινελιά.Γενικά, μια ασφαλής επιλογή είναι να επιλέξτε  κομμάτια με μινιμαλιστικά σχέδια, όπως λεπτά βραχιόλια,  απλά σκουλαρίκια ή χάλκινα κοσμήματα.

Ασημένιο βραχιόλι χειροπέδα & Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά.
Χειροποίητα ασημένια σκουλαρίκια κουκκίδες- DOTS

 

 

Στις ηλικίες 20-35 ετών, τα κοσμήματα δεν αντιμετωπίζονται ως αξεσουάρ, αλλά αποτελούν μια δήλωση του προσωπικού στυλ και αυτοπεποίθησης. Γι΄αυτό επιλέξτε προσωποποιημένα χειροποίητα ασημένια κοσμήματα που αντανακλούν την τάση για μοναδικότητα και αυθεντικότητα. Κινηθείτε σε επιλογές με πιο λεπτομερή σχέδια και επιλέξτε κοσμήματα με Boho και γενικά ethnic χαρακτήρα. Τέλος, για αυτήν την ηλικιακή ομάδα μπορείτε να επιλέξετε και πιο ιδιαίτερα κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν  σε ειδικές περιστάσεις, όπως σκουλαρίκια ή κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες.

 Ασημένιο χειροποίητο κολιέ πεταλούδα με μαύρο Οπάλιο Αιθιοπίας δεμένο σε καστόνι σκουλαρίκια κρεμαστά με ημιπολύτιμες πέτρες

 

 

Τα κλασικό και διαχρονικό χαρακτήρα ενός κοσμήματος εκτιμούν οι ηλικίες 35 έως 50 ετών. Γι΄αυτό επιλέξτε κοσμήματα με διαχρονική αισθητική, όπως εκλεπτυσμένα κολιέ,  κομψά δαχτυλίδια  ή σκουλαρίκια - κρίκους που  είναι πάντα μια κλασική επιλογή και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος, ειδικά σε πιο μεγάλα και τολμηρά σχέδια​. Οι ημιπολύτιμες πέτρες είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές σ΄ αυτή την ηλικιακή ομάδα μιας  και προσδίδουν προσωπικό και μοναδικό ύφος σε κάθε κόσμημα. Ο γενικός κανόνας για αυτές τις ηλικίες είναι το κόσμημα να αντανακλά την προσωπικότητα και επιλέγουν χειροποίητα κοσμήματα που είναι  οπτικά εντυπωσιακά και ταυτόχρονα αντανακλούν  ισχυρό συναισθηματικό φορτίο.

 

 
Μεγάλα ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι με Αμέθυστο

 

Οι γυναίκες από την ηλικία των 50 και μετά, γνωρίζουν ξεκάθαρα τί τις εκφράζει και δεν διαπραγματεύονται την πολυτέλεια και την ποιότητα στις επιλογές τους. Η κλασική κομψότητα και η προσωπική έκφραση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις επιλόγες τους. Για αυτό  επιλέξτε πιο εξεζητημένα κομμάτια που αντανακλούν την ωριμότητα και το καλό γούστο, όπως κομμάτια με περίτεχνα σχέδια ή πολύτιμους λίθους. Επίσης, τα σετ κοσμημάτων είναι μια εξαιρετική επιλογή, όπως και τα δαχτυλίδια ή κολιέ με μεγάλες πέτρες και περιορισμένες συλλογές. Τέλος, ένας χειροποίητος ασημένιος σταυρός είναι ένα δώρο ιδιαίτερα αγαπητό στις πιο ώριμες ηλικίες.\

 
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ φύλλο με Πράσινη πέτρα(mona lisa)
Ασημένιο δαχτυλίδι με Κυανίτη και Μαργαριτάρι

 

Χειροποίητα Ασημένια Ανδρικά  Κοσμήματα 

Τα χειροποίητα ασημένια κοσμήματα είναι ιδανικό δώρο και για τους άνδρες όλων των ηλικιών.  Πολλοί άνδρες προτιμούν κοσμήματα που δεν είναι υπερβολικά,  αλλά αποπνέουν   διακριτική πολυτέλεια. Επιλέξτε κοσμήματα με καθαρές γραμμές και μινιμαλιστικά στοιχεία, , όπως απλά ασημένια  σκουλαρίκια ή σταυρούς.  Επίσης,  κοσμήματα με ανδρική αισθητική, όπως μασίφ ασημένια δαχτυλίδια ή αλυσίδα - κολιέ είναι μια κλασική επιλογή. 

 

Ανδρικό δαχτυλίδι ασημένιο χειροποίητοΑνδρικός ασημένιος Σταυρός

 

Κάθε χειροποίητο κόσμημα είναι μοναδικό, όπως και οι σχέσεις αγάπης και εκτίμησης. Επιλέγοντας ένα ασημένιο κόσμημα ως δώρο στους αγαπημένους σας επιλέγετε να εκφράσετε την δική τους ιστορία μέσα από ένα κόσμημα που αποκτά μεγαλύτερη αξία με το πέρασμα του χρόνου- όπως ακριβώς και οι σχέσεις σας.