Aνοιξιάτικό Styleguide. Spring Essentials.

Χειροποίητα Ασημένια Κοσμήματα και Επιλογές με Ανοιξιάτικη Διάθεση 

Οδηγός Επιλογής και Συνδυασμών

Η Άνοιξη φέρνει μαζί της την διάθεση για αλλαγές  και είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε το στυλ μας. Τα κοσμήματα μπορούν να προσθέσουν χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση, αναδεικνύοντας τη φυσική μας ομορφιά και τονίζοντας το προσωπικό μας στυλ. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω συμβουλές και προτάσεις και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

 

 

1. Τα Must-Have κοσμήματα για την Άνοιξη

Τα ανοιξιάτικα κοσμήματα πρέπει να είναι ευέλικτα, ευχάριστα και να αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της σεζόν. Δείτε μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε:

Κοσμήματα με Χρωματιστές Πέτρες:

Οι πολύχρωμες πέτρες, όπως το τυρκουάζ, το αμέθυστο και ο ροζ χαλαζίας, προσδίδουν ζωντάνια και κομψότητα. Αναζητήστε κολιέ με πολύτιμες πέτρες που δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και ευδιαθεσίας, ιδανικά για την εποχή. Επιπλέον, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με πέτρες σε έντονες αποχρώσεις μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά ενέργειας σε κάθε εμφάνιση.

 

 

 

 

 Δείτε όλα τα χειροποίητα σκουλαρίκια  Silverstro 

 

Κοσμήματα σε Vintage Σχέδια: 

Η ρετρό αισθητική επιστρέφει δυναμικά αυτή τη σεζόν και φυσικά αφορά και τα κοσμήματα. Επιλέξτε δαχτυλίδια με περίτεχνα σκαλίσματα ή κρεμαστά σκουλαρίκια που θυμίζουν άλλες εποχές, για να δώσετε μια νοσταλγική και διαχρονική πινελιά στην εμφάνισή σας. Συνδυάστε τα με πιο σύγχρονα κομμάτια για μια αρμονική, αλλά αντισυμβατική εμφάνιση.

 
κολιε με σμαραγδι
δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα ασημένιο χειροποίητο

 

Μοντέρνα Μοτίβα στα κοσμήματα:

Τα γεωμετρικά σχέδια, οι περίτεχνες υφές και τα απροσδόκητα σχήματα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για την άνοιξη. Δοκιμάστε ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Για πιο διακριτικές εμφανίσεις, επιλέξτε λεπτά σκουλαρίκια ή βραχιόλια με μοντέρνα μοτίβα που προσθέτουν στυλ χωρίς να γίνονται υπερβολικά.

 
ασημενια σκουλαρίκιαμε πετρες
κρικοι ασημενιοι σε τετραγωνο σχημα

 

 

2. Οδηγός Συνδυασμών Κοσμημάτων

Η τέχνη του layering και των έξυπνων συνδυασμών θα κάνει τα κοσμήματά σας να ξεχωρίζουν πραγματικά:

Layers στα Κολιέ:

Αναμείξτε κοντά και μακριά κολιέ με διαφορετικές αλυσίδες και μενταγιόν για ένα πολυεπίπεδο αποτέλεσμα. Τα κοντά κολιέ μπορούν να τονίσουν το λαιμό, ενώ τα μακριά προσθέτουν βάθος στην εμφάνιση. Πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές και συνδυάστε κολιέ με πέτρες, μέταλλα ή χάντρες.

 
ασημένιο χειροποίητο κολιέ με πέτρα
Χειροποίητο ασημένιο κολιέ Λουλούδι

 


Βραχιόλια σε Σειρές:

Συνδυάστε λεπτά βραχιόλια με διαφορετικές υφές, όπως δερμάτινα, ασημένια και χρυσά, δημιουργώντας έναν παιχνιδιάρικο συνδυασμό. Μη διστάσετε να προσθέσετε και βραχιόλια με χάντρες ή ημιπολύτιμες πέτρες. Για μια πιο επίσημη εμφάνιση, επιλέξτε ένα ενιαίο statement βραχιόλι που θα κάνει την εμφάνισή σας ξεχωριστή.

 
βραχιολια βεργες ασημένια χειροποίητα
Ασημένιο χειροποίητο βραχιόλι αλυσίδα με Αιματίτη

 

  
Σκουλαρίκια Statement:

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε μεγάλα μεγέθη ή πρωτότυπα σχέδια μπορούν να αποτελέσουν το κεντρικό σημείο της εμφάνισης, ειδικά όταν τα μαλλιά σας είναι πιασμένα. Επιλέξτε σκουλαρίκια με κρύσταλλα, γεωμετρικά μοτίβα ή σε ασύμμετρα σχήματα που θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση σε κάθε εμφάνιση.

 
σκουλαρίκια κρίκοι ασημένιοι
Ασημένια χειροποίητα σκουλαρίκια κρίκοι

 

Δαχτυλίδια σε Συνδυασμούς:

Πολλαπλά δαχτυλίδια στα δάχτυλα μπορούν να δημιουργήσουν μια δυναμική εμφάνιση. Αναμείξτε λεπτά δαχτυλίδια με περίτεχνα ή statement δαχτυλίδια για ένα 'πλούσιο' αποτέλεσμα.

 
Ασημένιο χειροποίητο δαχτυλίδι με Οπάλιο Αιθιοπίας
Ασημένιο χειροποίητο Δαχτυλίδι με Hessonite Γρανάτη

 

  

 3. Στυλ  με κοσμήματα για Όλες τις Περιστάσεις

Επιλέξτε κοσμήματα που να ανταποκρίνονται σε διάφορες περιστάσεις, προσφέροντας κομψότητα και λάμψη:

Κοσμήματα για Καθημερινές Εμφανίσεις:

Για τις καθημερινές εμφανίσεις, προτιμήστε κομψά αλλά διακριτικά κοσμήματα όπως μικρά σκουλαρίκια με πέτρες ή δαχτυλίδια με απλά σχέδια. Τα λεπτά βραχιόλια και οι μικρές αλυσίδες με μενταγιόν προσθέτουν φινέτσα χωρίς να υπερφορτώνουν το look.

 
χειροποίητο ασημένιο μενταγιόν
Σκουλαρίκια κρεμαστά με Χαλαζία Αμέθυστο και Λαμπραδορίτη


Κοσμήματα για Επαγγελματικές Συναντήσεις:

Τα κοσμήματα για το γραφείο πρέπει να είναι εκλεπτυσμένα και καλαίσθητα, χωρίς να τραβούν υπερβολικά την προσοχή.  Ως κοσμήματα για την εργασία σας προτιμήστε αλυσίδες με μικρά μενταγιόν και λεπτά βραχιόλια. Οι διακριτικοί κρίκοι στα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια με minimal design είναι ιδανικές επιλογές για ένα επαγγελματικό look. Τα κλασικά κοσμήματα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή.

 
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ με Οπάλιο Αιθιοπίας και Καφέ Χαλαζία
σκουλαρικια με φεγγαρόπετρα κρεμαστά

 

Κοσμήματα για Βραδινές Εκδηλώσεις και Ειδικές Περιστάσεις:

Για πιο επίσημες περιστάσεις, επιλέξτε λαμπερά κοσμήματα με αστραφτερές πέτρες ή σε εντυπωσιακά σχέδια, ώστε να φωτίσετε το πρόσωπο και την εμφάνισή σας. Τα statement κολιέ, οι σειρές από βραχιόλια και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι ιδανικά για τις βραδινές εξόδους.Σε γάμους, κοσμικές εκδηλώσεις ή σημαντικές επετείους, τα κοσμήματα με πολύτιμους λίθους και περίτεχνα σχέδια είναι οι καλύτερες επιλογές για να προσθέσετε έναν αέρα πολυτέλειας. Φυσικά τα σετ κοσμημάτων  είναι ιδανικά για πιο επίσημες εμφανίσεις.

 
ασημενια βραχιολια με πετρες
ασημένιο χειροποίητο κολιέ με πράσινη πέτρα

 

Η Άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείτε με το στυλ σας και να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας μέσα από κοσμήματα. Στη συλλογή των χειροποίητων κοσμημάτων μας  θα ανακαλύψετε μοναδικά χειροποίητα  ασημένια  κοσμήματα που θα συμπληρώσουν τη δική σας μοναδική ιστορία ανάμεσα σε χειροποίητα κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και φυσικά ασημένια χειροποίητα δαχτυλίδια. Εξερευνήστε την  συλλογή μας σε Νέα Σχέδια Κοσμημάτων και ανανεώστε την εμφάνισή σας. Επιπλέον, βρείτε τα ιδανικά δώρα για αγαπημένα σας πρόσωπα ανάμεσα τσα ξεχωριστά ασημένια κοσμήματά μας

 Δείτε όλα τα χειροποίητα Silverstro κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες